Εργασία από το σπίτι. Μία αγορά εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται.

Εργασία από το σπίτι. Μία αγορά εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται.
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

29/06/2020

Εργασία από το σπίτι και τι γνωρίζεις για αυτήν;

Τον τελευταίο καιρό η εργασία μέσα από το σπίτι, ή τηλεργασία, ή Work from Home ή Remote Working είναι όροι που ακούμε όλο και περισσότερο. Είναι νέο φαινόμενο;

Θα σου έλεγα με βεβαιότητα πως Όχι!

Ανατρέχοντας στην παιδική μου ηλικία και με πολλές αναμνήσεις να με πλημυρίζουν από την αγαπημένη και δημιουργική μητέρα μου, αυτό που έχω να θυμάμαι είναι ότι δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκει πάντα εκτός από την φροντίδα μας τον χρόνο να εργάζεται μέσα από το σπίτι και να βοηθά στον οικονομικό οικογενειακό μας προγραμματισμό, μιας και ο μισθός του αγαπημένου μου πατέρα δεν έφθανε για την 5μελή οικογένειά μας.

Εκείνη την εποχή ήταν στη μόδα οι πλαστικές τσάντες με όμορφα χερούλια που οι κυρίες έπαιρναν μαζί τους όταν πηγαίνανε να ψωνίσουν.

Ξεκίνησε λοιπόν η μητέρα μου μέσα από το σπίτι της να φτιάχνει φανταστικές τσάντες με όμορφα χρώματα και με λουλούδια και να τις προμηθεύει στα αντίστοιχα μαγαζιά προς πώληση!

Έτσι με ένα μερικής απασχόλησης εισόδημα είχαμε πιο άνετη ζωή!

Η εργασία μέσα από το σπίτι επιτρέπει αρχικά στις μητέρες –τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα με τις τελευταίες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο και για τους άντρες– να εργάζονται με ένα ευέλικτο πρόγραμμα ώστε να μπορούν να είναι κοντά σε κάθε στιγμή των παιδιών τους και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αύξηση του οικογενειακού εισοδήματος.

Αναζητώντας νέους τρόπους εργασίας

Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ, σήμερα αναζητούν νέους τρόπους εργασίας. Και η νέα γενιά αγαπά με πάθος την τεχνολογία και τις εμπειρίες παρά κάποια από τα υλικά αγαθά, αντίθετα με τους γονείς του που κυνηγούν τη σταθερή καριέρα και εργάζονται στην ίδια εταιρεία δεκαετίες.

Οι νέοι άνθρωποι είναι ικανοί να εξελίσσονται μέσα σε λίγα χρόνια, δεν αναζητούν τη μονιμότητα, αλλά επιδιώκουν περισσότερη ισορροπία και ελευθερία.

Είναι η γενιά που το 85% ασχολείται με την τεχνολογία και τα Social Media, αγαπά πολύ την επικοινωνία μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι που είναι πολύ ενεργοί γίνονται (influencers), ανεβάζουν videos και αγαπούν πάρα πολύ τα ταξίδια και τα σπορ.

Το 2015 αποτέλεσαν το μεγαλύτερο κομμάτι του εργασιακού πληθυσμού και σύμφωνα με την Ernst & Young σε μόλις 5 χρόνια το ποσοστό θα άγγιζε το 75%.

Αυτή η γενιά είναι πιο πιθανό να εξελιχθεί σε ικανούς επιχειρηματίες ή να ακολουθήσουν ένα επάγγελμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα της ελευθερίας, συγχρόνως της εξέλιξης καθώς και την ανάπτυξη των προσωπικών τους δεξιοτήτων.

Καθώς λοιπόν η τεχνολογία και η καινοτομία αλλάζουν τα πάντα, από τον τρόπο που εργαζόμαστε έως το πώς διατηρούμε τις επαφές μας σε ένα συνεχώς συνδεδεμένο κόσμο οι άμεσες πωλήσεις ή το Δικτυακό Μάρκετινγκ δίνει σε αυτή τη γενιά –και όχι μόνο σ’ αυτήν τη γενιά- απεριόριστες δυνατότητες οικονομικής ανεξαρτησίας και καριέρας χωρίς το τυπικό ωράριο εννέα με πέντε, αλλά μιας εργασίας που ολοκληρώνεται μέσα από το σπίτι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Πολλοί νέοι σήμερα επιλέγουν το Δικτυακό Μάρκετινγκ για το ευέλικτο ωράριό του και κάποιοι το δοκιμάζουν σαν μερική απασχόληση στην αρχή για επιπλέον εισόδημα, και κατόπιν ασχολούνται με πλήρη απασχόληση.

Η τεχνολογία δεν έχει αλλάξει μόνο την οικονομία όπως την ξέραμε, αλλά έχει δημιουργήσει ένα νέο εργασιακό χώρο. Και οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα συνεχιστεί να εξελίσσεται.

Αλλάζει η φιλοσοφία του εργασιακού χώρου

Ενώ το ποσοστό των αυτοαπασχολούμενων αυξάνεται, οι εταιρείες χρειάζονται προσωπικό για 09.00–17.00 έτσι προσαρμόζονται και αυτές στο να παρέχουν δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας, ευέλικτο ωράριο, έτσι μεγαλύτερος εργασιακός όγκος ολοκληρώνεται απομακρυσμένα επιτρέποντας στους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους οπουδήποτε και να έχουν μία ιδανική ισορροπία εργασιακής καριέρας με προσωπική ζωή.

Η δική μου ιστορία.

Βρίσκομαι στον χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ ή άμεσων πωλήσεων όπως πολλοί το αποκαλούν, με πλήρη απασχόληση από το 2004!

Έχω δοκιμάσει και την υπαλληλική σχέση για 20 χρόνια, αλλά το 2004 πήρα μία απόφαση που μου άλλαξε την ζωή μου ολοκληρωτικά! Παραιτήθηκα από τον ιδιωτικό τομέα σαν υπάλληλος και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση σαν Ανεξάρτητος Διανομέας κάτω από την ομπρέλα του μεγαλύτερου καλλιεργητή και διανομέα προϊόντων Αλόης.

Χρησιμοποιώ την τεχνολογία αλλά και τις άμεσες επαφές για να μεταφέρω τη σημαντική πληροφορία της δικτύωσης και της ανάπτυξης μιας επιχείρησης που έχει αφιερωθεί εδώ και 47 ολόκληρα χρόνια να παρασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα με στόχο και σκοπό την Υγεία, την Ευεξία, την Ομορφιά και την Οικονομική Ανεξαρτησία των ανθρώπων διακινώντας τα συγκεκριμένα προϊόντα της με το εργασιακό αυτό μοντέλο!

Ένας νόμιμος τρόπος διάθεσης των προϊόντων που καταργεί τους μεσάζοντες και η παραγωγός εταιρεία αντί να ξοδεύει χρήματα σε διαφημίσεις, ανταμείβει γενναιόδωρα εμάς τους Ανεξάρτητους συνεργάτες που κάνουμε τη διακίνηση στους ευχαριστημένους μας πελάτες, στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς γίνονται οι καλύτεροι συνεργάτες της ομάδας μας!

Εσείς πού βλέπετε τον εαυτό σας στο μέλλον;

Για πολλούς από εσάς, οι απευθείας πωλήσεις παρέχουν μια επιχειρηματική ευκαιρία που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας και σας βοηθάει να εκπληρώσετε τους στόχους σας.Εργασία από το σπίτι. Μία αγορά εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται.

Για εσάς, μία εργασία πλήρους απασχόλησης με ευέλικτα ωράρια ή η ανάπτυξη της δικής σας online και offline επιχείρησης μπορεί να ταιριάζει με τον τρόπο της ζωής σας. Ανεξάρτητα από το είδος της καριέρας που κυνηγάτε, δεν υπάρχει η αμφιβολία ότι το εργασιακό περιβάλλον συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για όλους.

Οι ορίζοντες τώρα είναι ανοικτοί και οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι η εργασία μέσα από το σπίτι είναι το μέλλον, καθώς αυτό θα τους προσφέρει περισσότερο χρόνο, χαρά, ευελιξία και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας μέσα από το σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί και όλα είναι δυνατά σε μια εποχή που όλα αλλάζουν.

Μερικά στατιστικά στοιχεία.

• 3 εκ. ενεργοί άμεσοι πωλητές στα κράτη μέλη της ΕΕ.
• Ο τομέας της ομορφιάς αποφέρει πάνω από $326 δις.
• Παγκοσμίως, η αγορά συμπληρωμάτων διατροφής και των βιταμινών αποφέρει πάνω από $132.8 δις.
• Έως το 2024, η αγορά του αθλητισμού προβλέπεται στα $45.27. δις ενώ εκείνη του ελέγχου βάρους πάνω από $245.51 δις.

Τι χρειάζεστε για εργασία από το σπίτι;

Εργασία από το σπίτι. Μία αγορά εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται.• Έναν αποκλειστικό χώρο εργασίας χωρίς περισπασμούς και φασαρία.
• Έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή ένα tablet.
• Καλή σύνδεση Internet.
• Εφαρμογές τηλεδιάσκεψης όπως Zoom, Stream Yard και άλλες εφαρμογές συνομιλίας.
• Ακουστικά.
• Αυτοπειθαρχία και μια υγιή και παραγωγική νοοτροπία.

 

 

 

 

Και μερικές χρήσιμες συμβουλές.

• Αποφύγετε την «πρόκληση της πυτζάμας» με το να περιποιείστε τον εαυτόν σας και την εμφάνισή σας καθημερινά, σαν να πηγαίνατε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού.

• Κρατήστε απαραίτητα «λίστα δραστηριοτήτων» με ώρες εργασίας και διαλείμματα για να έχετε τον ελεύθερο χρόνο που επιθυμείτε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την επιχειρηματική αυτή ευκαιρία;

Επικοινωνήστε μαζί μου να κανονίσουμε ένα ραντεβού.

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

29/06/2020

Pin It on Pinterest

Share This