Ποιοί είμαστε

Το Aloe Home «Το Σπίτι Της Αλόης Χρύσα Ντζιούνη», από το 2004 λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Forever Living Products, του μεγαλύτερου καλλιεργητή, παραγωγού και διανομέα Αλόης Βέρα παγκοσμίως.

Το πάθος για τους ανθρώπους, η Αλόη που καλλιεργείται με αγάπη, ο σεβασμός στο περιβάλλον καθώς οι ηθικές αξίες και ο σεβασμός στα ζώα είναι η καρδιά της Forever Living Products!

Η πρόθεση του Aloe Home «Το Σπίτι Της Αλόης Χρύσα Ντζιούνη» είναι να σας φέρουμε σε επαφή με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, να σας προτείνουμε τα κατάλληλα για εσάς και συγχρόνως να σας ενημερώσουμε για το πώς μέσα από τη δύναμη των συστάσεων μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα χωρίς ρίσκο και με ευέλικτο ωράριο!

Το Aloe Home σας παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, υποστήριξη καθώς και on line σεμινάρια.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας!

#My40Story | Χρύσα Ντζιούνη | Forever Living

Ονομάζομαι Χρύσα Ντζιούνη. Έχω σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση και ήμουν Ιδιωτικός Υπάλληλος σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία ειδών μαζικής εστίασης εξοπλισμού ξενοδοχείων και εστιατορίων σαν βοηθός του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων για 15 χρόνια (Assistant Key Account Manager).

Η αγάπη μου για τα φυσικά προϊόντα έφερε στο δρόμο μου μέσω μιας φίλης μου το χυμό αλόης, Aloe Vera Gel της Forever.

Έγινα αμέσως μέλος και ξεκίνησα να πίνω Αλόη Βέρα.

Καταπληκτικά τα αποτελέσματα από το θαυματουργό φυτό της Αλόης στην ευεξία και στην επιδερμίδα μου!

Έγινα ο καλύτερος καταναλωτής όλων των προϊόντων της Forever και στη συνέχεια άρχισα να τα συστήνω και στους αγαπημένους μου ανθρώπους. Με πρώτους και καλύτερους τα αγαπημένα μου παιδιά που τότε ήταν στην περίοδο της εφηβείας.

Τον Απρίλιο του 2004 παραιτήθηκα από τον Ιδιωτικό τομέα για να ασχοληθώ και να αναπτύξω την δική μου δικτυακή Forever επιχείρησή. Σαν Ανεξάρτητος Συνεργάτης έχω χτίσει μία μεγάλη ομάδα και έχω ωφεληθεί από το marketing plan και τα κίνητρα της Forever και αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο επίπεδο του Manager!

Η Forever μου δίνει τη δυνατότητα να βοηθώ όχι μόνο την προσωπική μου ομάδα αλλά και όλους τους ανθρώπους που μέσω των προϊόντων της να έχουν καλή υγεία, χρόνο, καριέρα, έλεγχο στο εισόδημά τους και να χτίζουν την ζωή τους σύμφωνα με τα όνειρά τους!

Forever Living Products

Ιδρύθηκε 13 Μαΐου το 1978 στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Βασισμένη σε ακεραιότητα και ηθικές αξίες, όνειρα και σκληρή εργασία, η Forever Living Products σήμερα αποτελεί μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που αλλάζει ζωές, παράγει και διανέμει εκατοντάδες προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε όλο τον κόσμο

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία, τις νέες καινοτόμες ιδέες, τις σταθερές αξίες και τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας, η Forever Living Products συνεχίζει να προχωρά σε νέα μονοπάτια του θαυμαστού ταξιδιού της, γνωρίζοντας αφάνταστη επιτυχία.

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιράζεται με όλο τον κόσμο κάνοντας τον να αισθάνεται όμορφα.

Η δέσμευση της Forever Living Products είναι η ποιότητα και η καθαρότητα των προϊόντων της καθώς η Αλόη της καλλιεργείται στην αγνότερη της μορφή στις ιδιόκτητες και οικολογικά διαχειριζόμενες φυτείες της.

Η Forever Living Products προωθεί τα προϊόντα της μέσω Δικτύου Συνεργατών,
FBO (Forever Business Owner)

Η Forever, είναι μέλος του ΕΣΕΑΠ (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων), του οποίου ο ρόλος είναι να προωθεί τις απευθείας πωλήσεις τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα καλής πρακτικής εκ μέρους των Εταιρειών Μελών σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου.

«Όταν κάποιος ονειρεύεται μόνος του, τότε παραμένει όνειρο. Όταν ονειρευόμαστε όλοι μαζί, τότε το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Το προσωπικό του όνειρο ξεκινάει με μια ιδέα. Ένα όραμα να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίσουν τη δύναμη της Αλόης Βέρα.

«Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα υγιεινότερο τρόπο ζωής που θα μπορέσει να τους κάνει να νιώσουν μεγαλύτερη ευεξία»

 

Rex Maughan, Ιδρυτής της FLP

Φιλανθρωπία

Η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και η διάθεση για βοήθεια μεταξύ των ανθρώπων, έχει ιδρύσει εδώ και πολλά χρόνια την Forever Giving η οποία σε συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο μοιράζονται αυτό το πάθος για να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η Forever Giving κάνει τη διαφορά παρέχοντας χρήματα, μόρφωση, φάρμακα και κατάλληλες εγκαταστάσεις για την καταπολέμηση της φτώχιας και της πείνας. Ο οργανισμός υποστηρίζει επίσης εργασίες ανοικοδόμησης των περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Το πάθος μας για τον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους είναι προτεραιότητα μας. Η Forever Giving είναι ένας άλλος τρόπος που μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας!

Για το 2018 και το 2019, οι Forever Business Owners και το προσωπικό από όλον τον κόσμο έχουν δεσμευτεί να συσκευάσουν 5.000.000 γεύματα για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Rise Against Hunger, ο οποίος έχει ένα παγκόσμιο όραμα, έναν κόσμο χωρίς πείνα!

Το Aloe Home «Το Σπίτι Της Αλόης Χρύσα Ντζιούνη» στηρίζει αυτόν το σκοπό και είναι μέλος της Dream Team που κάθε χρόνο βοηθά στην οργάνωση και τη συσκευασία των γευμάτων για το Rise Against Hunger στην Ελλάδα!

Ιστορίες Επιτυχίας και Αγάπης

Για εμάς στο Aloe Home, αξία δεν έχει το “Εγώ” αλλά το “Εμείς”! Η ομαδική δουλειά είναι αυτή που οδηγεί στις επιτυχίες και στην πραγματοποίηση των Ονείρων μας!

WordPress Photo Gallery Plugin

Για εμάς η διασκέδαση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιχείρηση μας! Δημιουργούμε ένα περιβάλλον που όλοι θέλουν να βρίσκονται και μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαράς!

WordPress Photo Gallery Plugin

Μέσα από την εκπαίδευση ενδυναμώνουμε τη γνώση το πάθος και την πίστη στα προϊόντα μας στην επιχείρησή μας και στον κλάδο μας.

WordPress Photo Gallery Plugin

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στους συνανθρώπους μας.

WordPress Photo Gallery Plugin

Pin It on Pinterest