Ισορροπημένη Διατροφή=Ευεξία=Clean 9

9/2/2019

Ισορροπημένη Διατροφή=Ευεξία=Clean 9

Το 2018 τα στατιστικά στοιχεία για τις χώρες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις σε παχυσαρκία στην Ευρώπη, κατατάσσουν την χώρα μας για μια ακόμα χρονιά στις πιο υψηλές θέσεις σε επίπεδο παχυσαρκίας ενηλίκων και παιδιών.

Η καθιστική ζωή, το λιγότερο περπάτημα, η έλλειψη άσκησης, το πρόχειρο φαγητό καθώς και λιγότερος χρόνος για μαγείρεμα είναι μερικοί λόγοι που ευθύνονται για αυτό!

Aς αλλάξουμε συνήθειες

Όμως όλα αυτά μπορούν ν’ αλλάξουν αν αλλάξουμε συνήθειες!

Το 2019 κάντε μια επαναφορά στον οργανισμό σας με το διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης 9 Ημερών Clean 9 της Forever Living® και κατακτήστε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης! Το Clean 9 είναι το δικό σας προσωπικό ταξίδι επανεκκίνησης για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα.

Ένας επιλεγμένος συνδυασμός από Χυμούς Αλόης, Aloe Vera Gel®, Aloe Berry Nectar®, Aloe Peaches®, συμπληρώματα και προτάσεις γευμάτων είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να δείχνετε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας!

Το Clean 9 Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης 9 Ημερών σας παρέχει το ιδανικό ξεκίνημα για να αλλάξετε τις διατροφικές συνήθειες και τη φυσική σας κατάσταση!

Γεμίστε ενέργεια!

Θα ξεκινήσετε να αποβάλλετε τις αποθηκευμένες τοξίνες που εμποδίζουν τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Και όχι μόνο θα νιώθετε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια, αλλά θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την όρεξή σας και να θέσετε τη φυσική σας κατάσταση σε άλλο επίπεδο.

Ενώ τα βήματα είναι εύκολα να τα ακολουθήσετε, το ταξίδι για έναν πιο υγιή και αδύνατο εαυτό σας χρειάζεται προσπάθεια. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Κάθε μέρα που παραμένετε στον σωστό δρόμο είναι μία μικρή νίκη και γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Πατήστε το κουμπί της επανεκκίνησης με το C9® και ξεκινήστε!

aloehome-chrysa-ntziouni-clean 9-foods-2

Δημιουργήστε συνήθειες

  • Βάλτε στην καθημερινότητά σας την άσκηση ή 30’ λεπτά περπάτημα.
  • Διατηρήστε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο καταναλώνοντας τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό.
  • Αφήστε το αλάτι γιατί συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών και μπορεί να δυσκολέψει την απώλεια βάρους.
  • Διατηρήστε ένα αρχείο καταγράφοντας τους στόχους, τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες σας.

Clean 9! Ένα ιδανικό ξεκίνημα για να έχετε τον έλεγχο της υγείας σας, να είστε σε φόρμα, να δείχνετε και να νιώθετε στα καλύτερά σας!

Η ιστορία της Silvia

Η Silvia από την Μαλαισία ακολούθησε το Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης 9 Ημερών C9® με αποτελέσματα να χάσει 5 κιλά!aloehome-chrysa-ntziouni-clean 9-TESSYLVIA-2

Θα λέγαμε ότι η Silvia είναι προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα. Forever Business Owner η ίδια και μητέρα δυο παιδιών   δεσμεύτηκε να κάνει τη δική της αλλαγή με το C9 και πέτυχε!

Το μυστικό της επιτυχίας της? Δεν παρέκλινε καθόλου από το πρόγραμμα, είχε την υποστήριξη της οικογένειάς της και ακολουθούσε πρόγραμμα καθημερινής προπόνησης 30-40 λεπτά.

Η εμπειρία της Silvia βρίσκεται στο περιοδικό μας Aloe Life (Νέο τεύχος)
Τα προιόντα που αναφέρονται σ’ αυτήν την έκδοση δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μία κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Χρύσα Ντζιούνη

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

info@aloehome.gr
210 681 1226, 697 405 8958

Pin It on Pinterest

Share This