Ισορροπημένη Διατροφή=Ευεξία=Clean 9

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 
chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958
229 103 8417

10/06/2020

Ισορροπημένη Διατροφή=Ευεξία=Clean 9

Το 2018 τα στατιστικά στοιχεία για τις χώρες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις σε παχυσαρκία στην Ευρώπη, κατατάσσουν την χώρα μας για μια ακόμα χρονιά στις πιο υψηλές θέσεις σε επίπεδο παχυσαρκίας ενηλίκων και παιδιών.

Η καθιστική ζωή, το λιγότερο περπάτημα, η έλλειψη άσκησης, το πρόχειρο φαγητό καθώς και λιγότερος χρόνος για μαγείρεμα είναι μερικοί λόγοι που ευθύνονται για αυτό!

Aς αλλάξουμε συνήθειες

Όμως όλα αυτά μπορούν ν’ αλλάξουν αν αλλάξουμε συνήθειες!

Το 2020 κάντε μια επαναφορά στον οργανισμό σας με το διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης 9 Ημερών Clean 9 της Forever Living® και κατακτήστε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης! Το Clean 9 είναι το δικό σας προσωπικό ταξίδι επανεκκίνησης για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα.

Ένας επιλεγμένος συνδυασμός από Χυμούς Αλόης, Aloe Vera Gel®, Aloe Berry Nectar®, Aloe Peaches®, συμπληρώματα και προτάσεις γευμάτων είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να δείχνετε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας!

Το Clean 9 Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης 9 Ημερών σας παρέχει το ιδανικό ξεκίνημα για να αλλάξετε τις διατροφικές συνήθειες και τη φυσική σας κατάσταση!

Μπορείτε να δείχνετε κα να νιώθετε καλύτερα σε μόλις 9 μέρες?

Το πρόγραμμα Clean 9 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα μεγάλο άλμα στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε τον πιο καλλίγραμμο και υγιή εαυτό σας.

Θα ξεκινήσετε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα, καθώς θα ξεκινήσετε να αποβάλλετε τις τοξίνες που είχαν αποθηκευτεί στον οργανισμό σας και εμπόδιζαν τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνετε από τη διατροφή σας.

Η βάση του προγράμματος είναι οι Χυμοί Αλόης Βέρα που προάγουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Θα νιώθετε πιο ανάλαφροι καθώς θα ελέγξετε το αίσθημα της πείνας και θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Όποιος και αν είναι ο στόχος, μπορείτε να τα καταφέρετε!

Γεμίστε ενέργεια!

Θα ξεκινήσετε να αποβάλλετε τις αποθηκευμένες τοξίνες που εμποδίζουν τη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Και όχι μόνο θα νιώθετε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ενέργεια, αλλά θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την όρεξή σας και να θέσετε τη φυσική σας κατάσταση σε άλλο επίπεδο.

Ενώ τα βήματα είναι εύκολα να τα ακολουθήσετε, το ταξίδι για έναν πιο υγιή και αδύνατο εαυτό σας χρειάζεται προσπάθεια. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Κάθε μέρα που παραμένετε στον σωστό δρόμο είναι μία μικρή νίκη και γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Πατήστε το κουμπί της επανεκκίνησης με το C9® και ξεκινήστε!

aloehome-chrysa-ntziouni-c9-3

Η άσκηση είναι σημαντική

Είναι σημαντικό για την καλή λειτουργία του προγράμματος Clean 9 να μείνετε πιστοί σε ένα καθημερινό πρόγραμμα 30 λεπτών άσκησης. Επίσης, καλό θα ήταν να προτιμήσετε ασκήσεις μέτριας έντασης

Απολαύστε έναν περίπατο για 30 λεπτά με μέτριο ρυθμό, εντάξτε στο πρόγραμμά σας διατάσεις ή ξεκινήστε μαθήματα yoga για αρχάριους.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και θα παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο και γεμάτοι ευεξία πριν ξεκινήσετε τη μεταμόρφωσή σας.

Καθημερινός σχεδιασμός

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που κρατούν ημερολόγιο της διατροφής τους και καταγράφουν τις καθημερινές τους ασκήσεις, χάνουν περισσότερο βάρος.

Εκείνοι που κρατούν έναν ημερήσιο προγραμματισμό έχουν 2-3 φορές περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν πιστοί στο Clean 9.

Kαταγράψτε οτιδήποτε τρώτε. Καταγράψτε το καθημερινό πρόγραμμα άσκησης που ακολουθείτε, την ποιότητα του ύπνου και πως νιώθετε.

Παρακολουθήστε το πόσο βελτιώνεται το σώμα σας ανεβαίνοντας στη ζυγαριά στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος.

Η εμπειρία μου με το Clean 9

Κάθε χρονιά κάνω ένα σπουδαίο δώρο στον εαυτό μου! 4 φορές μέσα στον χρόνο κάνω αυτό το εκπληκτικό πακέτο αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος για την υγεία πρώτα από όλα.

Η τελευταία μου εμπειρία φέτος τον Απρίλιο είχε τα καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ!

Μετά από 9 ημέρες, το σωματικό μου βάρος μειώθηκε κατά 4,1 κιλά και η απώλεια πόντων από τη μέση μου έφτασε στους 11 πόντους!

Νοιώθω μεγάλη ενέργεια και ευεξία! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και με μεγάλο ενθουσιασμό!

Θα σας βοηθήσω και εσάς με εκπληκτικές συνταγές και υγιεινά ροφήματα να το απολαύσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι, για να δείχνετε και να νιώθετε καλύτερα. Γιατί, αξίζετε τα καλύτερα!

 

Τα προιόντα που αναφέρονται σ’ αυτήν την έκδοση δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μία κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

10/06/2020

Pin It on Pinterest

Share This