Πάνω από όλα Γυναίκα!

Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | pano-apo-ola-gyneka
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 
chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958
229 103 8417

08/03/2019

Πάνω από όλα Γυναίκα! Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και για εμένα δεν είναι μία μέρα διασκέδασης, αλλά μία μέρα ενθύμησης των θυσιών και των επιτευγμάτων των γυναικών όλου του κόσμου.

8 Μαρτίου 1857

8 Μαρτίου 1857 στη Νέα Υόρκη και ένα τσούρμο εργαζόμενες γυναίκες σε βιοτεχνίες ενδυμάτων, ντυμένες στα λευκά Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | 8-martiou-1857διοργανώνουν πορεία απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερους και υγιεινούς χώρους εργασίας, κατάργηση φυλετικών διακρίσεων και ίσα δικαιώματα με τους άντρες!

Η συγκέντρωση αυτή χτυπήθηκε άγρια και βάφτηκε με αίμα αλλά ο δρόμος για τα αιτήματα των γυναικών για ίσα δικαιώματα ανοίγει και αρκετές φορές εργαζόμενες γυναίκες κινητοποιούνται.

Τον Φεβρουάριο του 1909 στη Νέα Υόρκη έγινε η 2η μεγάλη μακροχρόνια απεργιακή κινητοποίηση με σύνθημα «Ψωμί και Τριαντάφυλλα». Η απεργία κράτησε 13 εβδομάδες με συμμετοχή 20.000 εργαζόμενων γυναικών. Πολλές γυναίκες ξυλοκοπήθηκαν και δικάστηκαν, η απεργία διαλύθηκε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολλές επιχειρήσεις να συμβιβαστούν και να καλυτερέψουν κάποιες συνθήκες εργασίας των γυναικών.

Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | Clara-ZetkinΠολλές γυναίκες εμπνεύστηκαν από αυτές τις δύο κινητοποιήσεις και η Κλάρα Τσέτκιν σπουδαία Γερμανίδα επαναστάτρια πρότεινε και αποφασίστηκε να οριστεί η 8η Μαρτίου σαν Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Από το 1975 η ημέρα της Γυναίκας τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την ανάδειξη των γυναικείων δικαιωμάτων σ’ όλον τον κόσμο, αποτίωντας φόρο τιμής στην μνήμη αυτών των γυναικών.

Παίρνουμε την ζωή μας στα χέρια μας

Από τότε έως και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Η γυναίκα έχει πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Αντιμετωπίζει και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε τόσους πολλούς ρόλους που έχει να διαχειριστεί στην καθημερινότητά της.

Μητέρα, εργαζόμενη, νοικοκυρά, σύντροφος, φίλη.

Όμως αυτή η καθημερινότητα και οι απαιτήσεις της, δεν την αφήνουν να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή, τα αγαπημένα της χόμπι και τον εαυτόν της, έτσι να είναι πιο ήρεμη και να υπάρχει ισορροπία στη ζωή της.

Σ’ έναν κόσμο όπου η γυναίκα καλείται και επιθυμεί και η ίδια την επαγγελματική καταξίωση μπορεί να συνδυαστεί η προσωπική ζωή με την επαγγελματική;

Πιστεύω πως ναι. Γίνεται! Δεν είναι πάντα απλό, αλλά γίνεται. Είναι θέμα επιλογών να βρίσκεις ποιοτικό χρόνο και στην καθημερινότητά σου να υπάρχει Αρμονία και Ισορροπία!

Χρυσή ευκαιρία επιχειρηματικότητας

Πάνω από όλα γυναίκα λοιπόν. Και το Aloe Home της Χρύσας Ντζιούνη αφιερώνει αυτήν την ημέρα σ όλες τις συνεργάτιδες της μεγάλης ομάδας του. Την Χρυσή μου ομάδα, την Golden Team, τις γυναίκες επιχειρηματίες που κάθε ημέρα με οδηγό τα Όνειρά τους χτίζουν μία επιχείρηση μέσω του Δικτυακού Μάρκετινγκ.Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | synergatides

Που αναγνωρίσανε την επαγγελματική ευκαιρία που τους προσφέρει ο συγκεκριμένος επαγγελματικός τομέας και η σταθερή εταιρεία Forever Living και από όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται ξεκινήσανε μία εργασία μέσα από το σπίτι τους. Χωρίς επένδυση! Και μερικές φορές με την οικογένεια ή τους φίλους να τους επισημαίνει: «Μα τι πας να κάνεις; Πιάσε μια κανονική εργασία!»

Άραγε πως είναι η κανονική εργασία; Πάντα να εργάζεσαι για κάποιον άλλον; Ή να γίνεσαι ανεξάρτητος άνθρωπος και να παίρνεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου;

Το μοναδικό κεφάλαιο που χρειάστηκαν οι αγαπημένες μου συνεργάτιδες όπως και εγώ; Ο ενθουσιασμός για τα προϊόντα και τον κλάδο μας καθώς και μία μεγάλη επιθυμία να αλλάξουμε τις ζωές μας προς το καλύτερο.

Ταξίδι στην επιτυχία

Αυτόν τον ενθουσιασμό μεταδίδουμε σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας, ξεκινώντας από το στενό μας κύκλο και αργότερα και σε άλλους. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι που μας ωθεί να μιλάμε και σε άλλους για την Επιχείρηση, για τον κλάδο μας και για τα καταπληκτικά προϊόντα μας.

Τι καταφέρνουμε λοιπόν όλες εμείς οι γυναίκες του Aloe Home της Χρύσας Ντζιούνη;

Ανάλογα με τον χρόνο που η κάθε μία από εμάς επενδύει στην επιχείρηση της, καταφέρνει να κερδίσει και τα ανάλογα. Για κάποιες από εμάς είναι ένα πολύ καλό σταθερό μηνιαίο εισόδημα, για άλλες ένα συμπληρωματικό και για κάποιες άλλες μία ολοκληρωτική αλλαγή ζωής και καριέρας.

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα. Μία ημέρα περισυλλογής για το πως θα φτιάξω έναν καλύτερο και πιο δημιουργικό κόσμο για εμάς. Αλλά και για τις επόμενες γενιές που θ’ έρθουν.

Χρόνια Πολλά Γυναίκα!

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

08/03/2019

Pin It on Pinterest

Share This