Δικτυακό Marketing, μια Εναλλακτική Λύση στην Αγορά Εργασίας

Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | chrysa-ntziouni-mlm-2
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

19/12/2018

Ήρθε και θα μείνει!

Στη Wall Street, σε αίθουσες συμβουλίων μεγάλων εταιρειών και στον ευρύτερο επιχειρηματικό στίβο το Δικτυακό Μάρκετινγκ εδώ και πάρα πολλά χρόνια αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως θεμελιώδης επιχειρηματική τεχνική!

 

aloehome-chrysa-ntziouni-teamworkΓια να δούμε όπως πόσα είναι αυτά που πραγματικά γνωρίζουμε για αυτήν τη εναλλακτική λύση στην αγορά εργασίας σήμερα!

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ ή αλλιώς Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ (MLM) αποτελεί μία νόμιμη αναγνωρισμένη επιχειρηματική ευκαιρία. Είναι ένας δημοφιλής τρόπος πωλήσεων ή υπηρεσιών, όχι σε καταστήματα λιανικής πώλησης μέσω υπαλλήλων, αλλά μέσω Ανεξάρτητων Συνεργατών.

 

Ανεξαρτησία στην Ζωή!

Ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης και ιδιοκτήτης δικής σας επιχείρησης μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας ώρες εργασίας και το εισόδημα που προκύπτει, προέρχεται από την πώληση των προϊόντων και την ανάπτυξη δικτύων ατομικών επιχειρήσεων διανομής προϊόντων, που προμηθεύεστε από μία στέρεα, ηθική και καλά καθιερωμένη εταιρεία.

Με μια λογική αγορά προϊόντων τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ήδη υπάρχον σύστημα και να αρχίζουν να χτίζουν τις επιχειρήσεις τους. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν αυτοματοποιηθεί πλήρως.

 

Ευκαιρία Οικονομικής και Προσωπικής Ανάπτυξης.

Σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα, καθώς μέσα από την καταπληκτική πολλαπλασιαστική επίδραση τηςaloehome-chrysa-ntziouni-network-marketing-upside συλλογικής εργασίας μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Είναι ένας λαμπερός και συναρπαστικός κόσμος που καλωσορίζει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά του.

Μέσω της Δικτύωσης μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για την επιτυχία ενός κοινού στόχου, όπως. την οικονομική ευμάρεια και όταν συνεργάζεστε συλλογικά σαν ομάδα, η ενέργεια και τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται καθώς και οι οικονομικές σας απολαβές.

 

Γνωρίζετε ότι

 

  • Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μια μορφή άμεσης πώλησης που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.
  • Η ιστορία του ξεκινάει το 1945, με την ιδέα του Dr.Carl Rehnborg να δημιουργήσει ένα τέτοιο σύστημα που θα έλυνε πολλά προβλήματα.
  • Αυτή η ιδέα έφθασε στις ημέρες μας να διδάσκεται σε Πανεπιστήμια στην Αμερική στην Ευρώπη και βεβαίως και στην Ελλάδα.
  • Το 85% των ανθρώπων που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ δουλεύουν λιγότερες από 30 ώρες την εβδομάδα.
  • Το Δικτυακό Μάρκετινγκ δεν είναι μια λύση για εύκολο χρήμα και γρήγορο πλουτισμό και ΠΟΤΕ δεν στηρίχτηκε σε μια τέτοια ιδέα.
  • Το εισόδημα προέρχεται από την πώληση προϊόντων και όλοι οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες έχουν το δικαίωμα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση βάζοντας το δικό τους χρόνο και βέβαια τα εισοδήματα που προκύπτουν είναι ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας.
  • Σημαντικό σημείο είναι οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες να ακολουθούν τις αρχές του Δικτυακού Μάρκετινγκ σύμφωνα πάντα με την πολιτική της Εταιρείας τους.
  • Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που υπάρχουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι το ευέλικτο ωράριο, η εργασία από το σπίτι, τα σεμινάρια, οι εκπαιδεύσεις, οι εκδηλώσεις, η κοινωνικότητα, η προσωπική εξέλιξη, οι αμοιβές και τα κίνητρα που αποκτάς μέσα από αυτήν την εναλλακτική λύση εργασίας .
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

19/12/2018

Pin It on Pinterest

Share This