Θαλάσσιο Κολλαγόνο για Υγιές Δέρμα και Αρθρώσεις

Forever Marine Collagen-aloehome.gr Chrissa Ntziouni
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 
chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958
229 103 8417

01/04/2023

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να υποστηρίξουν την υγεία του δέρματος, των αρθρώσεων και των μαλλιών τους χρησιμοποιώντας καθημερινά συμπληρώματα κολλαγόνου.

Παρόλο που η χρήση συμπληρωμάτων και άλλων προϊόντων κολλαγόνου αυξάνεται, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι είναι στην πραγματικότητα ή τι κάνει στο σώμα το κολλαγόνο.

Το κολλαγόνο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο άφθονη δομική πρωτεΐνη στα ζώα.

Αποτελεί μία από τις ινώδεις πρωτεΐνες και υπάρχει σε αφθονία στον οργανισμό μας. Το κολλαγόνο συμμετέχει σε ποικίλες διεργασίες και παίζει σημαντικό ρόλο για τη σωστή λειτουργία πολλών συστημάτων. Μάλιστα συμμετέχει στην παραγωγή γλυκοπρωτεϊνών, που είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Το καθαρό κολλαγόνο παράγεται από το σώμα καθόλη τη διάρκεια της ζωής, όμως αυτό μειώνεται σταδιακά, καθώς μεγαλώνουμε. Έτσι, είναι απαραίτητη η εξωγενής λήψη του για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο είναι μια εξαιρετική συμπυκνωμένη υγρή σύνθεση που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης αλλά και επιδιόρθωσης του δέρματος από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως την ξηρή ατμόσφαιρα, την έντονη ηλιοθεραπεία και την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, οι οποίοι σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος.

Forever Marine Collagen-aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Ερευνητές στο Beijing University’s School of Public Health στην Κίνα μελέτησαν την επίδραση των πεπτιδίων του θαλάσσιου κολλαγόνου στο δέρμα ηλικιωμένων ποντικιών.

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 στο Chinese Journal of Preventive Medicine, έδειξαν πως τα πεπτίδια του θαλάσσιου κολλαγόνου που χορηγήθηκαν μέσω της διατροφής συνέβαλλαν στη σημαντική αύξηση του πάχους της επιδερμίδας σε σχέση με την ομάδα ελέγχου.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο μειώνει τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, στα χέρια και στο σώμα και συμβάλλει στη γρήγορη επούλωση τραυμάτων και πληγών.

Για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αγαπήσετε πραγματικά το δέρμα σας, σας προτείνουμε το Forever Marine Collagen. Με την εξαιρετική συμπυκνωμένη υγρή σύνθεση του που χρησιμοποιεί επιστημονικά βιοδιαθέσιμο θαλάσσιο κολλαγόνο, διασπάται πιο εύκολα από τον οργανισμό σε σύγκριση με άλλες μορφές κολλαγόνου

Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει βασικά θρεπτικά συστατικά και υψηλής ποιότητας μαζί με υδρολυμένο κολλαγόνο. Περιλαμβάνει εξαιρετικά πεπτίδια κολλαγόνου Τύπου 1 όπως αυτά που παράγει φυσικά ο οργανισμός.

Επίσης περιέχει βιταμίνη C που συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου, ψευδάργυρο που βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών νυχιών, βιταμίνη Α που βοηθά το δέρμα και βιοτίνη που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικού δέρματος και των μαλλιών.

Έτσι μπορείτε να επιτύχετε λαμπερή νεανική και λεία επιδερμίδα όπως επίσης να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά, γερά νύχια και ομοιόμορφο τόνο με απίστευτη λάμψη.

Το νέο πόσιμο κολλαγόνο Forever Marine Collagen ήρθε να δώσει λύση.

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολη η ενίσχυση της ενυδάτωσης και η βελτίωση της υφής του δέρματος σας, διατηρώντας το υγιή και λαμπερό στην όψη.

Προσθέστε το στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και ενισχύστε τη φυσιολογική επαναφορά και σχηματισμό του κολλαγόνου, ξαναφέρνοντας την φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, των οστών και των αιμοφόρων αγγείων!

Forever Marine Collagen για υγιές δέρμα και αρθρώσεις με γρήγορα αποτελέσματα

Λαμπερό και απαλό δέρμα
Σφριγηλό και νεανικό δέρμα
Γερά νύχια
Λαμπερά μαλλιά
Ομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας

Νόστιμη φρουτώδης γεύση
Εύχρηστα φακελάκια
Χωρίς γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά
Πλούσιο σε Βιταμίνη C
450ml σε κάθε συσκευασία

Λαμπερό, νεανικό και απαλό δέρμα!
Για σφριγηλό δέρμα!
Γερά νύχια!
Λαμπερά μαλλιά!

450ml σε κάθε συσκευασία!
Χωρίς γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά!

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

01/04/2023

Pin It on Pinterest

Share This