Άνοιξη, Αναγέννηση της Φύσης

Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | Άνοιξη Αναγέννηση της Φύσης
aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 
chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958
229 103 8417

01/03/2019

Άνοιξη, Αναγέννηση της Φύσης! 1η Μαρτίου σήμερα και ένας νέος μήνας ξεκινά. Καλό μήνα λοιπόν, με μία ανοιξιάτικη ημέρα προάγγελο της Αναγέννησης της που έρχεται, αν και η επίσημη έναρξή της συμπίπτει με την Εαρινή Ισημερία και τοποθετείται στις 21 Μαρτίου!

Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | Άνοιξη Αναγέννηση της Φύσης

Η ημέρα έχει ήδη μεγαλώσει η θερμοκρασία γίνεται πιο υψηλή και το Φως του Ήλιου μας κάνει πιο χαρούμενους, αισιόδοξους και με θετική διάθεση.

Κάτι αλλάζει, κάτι γεννιέται και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά καθώς αυτή είναι η αγαπημένη εποχή πολλών ανθρώπων. Είναι η εποχή που φέρνει το ξύπνημα της φύσης.

Έτσι και εμείς ερχόμαστε όλο και περισσότερο κοντά στη Φύση καθώς όλα έχουν αρχίσει να πρασινίζουν και το πράσινο είναι το χρώμα της Ελπίδας, της Θεραπείας!

Ο ερχομός της Άνοιξης

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, που διατηρούν ακόμα τις παραδόσεις τους γιορτάζουν την Άνοιξη με τραγούδια και χορούς, ενώ γνωρίζουμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα γιορτάζονταν τα Αδώνια για 2 ολόκληρες ημέρες!

Για εμένα ο ερχομός της Άνοιξης ξεκινά όταν αρχίζω και βλέπω τις αγαπημένες μου κάμπιες. Που όσες φορές και αν τις απέφευγα πάντα κάποια, κάθε χρονιά κυκλοφορούσε επάνω μου και με γέμιζε καντύλες!

Μου πήρε κάποιο χρόνο για να κατανοήσω ότι είναι μία φυσιολογική λειτουργία της φύσης και συμπάθησα (όσο και αν φανεί παράξενο) αυτά τα μικρά πλασματάκια καθώς μάθαινα το δύσκολο και επίπονο μεταμορφωτικό ταξίδι τους, από κάμπια σε μία πανέμορφη πεταλούδα!

Η Μαγική Μεταμόρφωση

Μια θεαματική και εντυπωσιακή μεταμόρφωση που ξεκινά από ένα αβγό, συνεχίζεται σε κάμπια, μετά σε χρυσαλλίδα, έξοδος από το κουκούλι και τελικά μια ενήλικη πεταλούδα. Ένας κύκλος ζωής! Aloe Home Forever Living | aloehome.gr | Άνοιξη Αναγέννηση της Φύσης

Πόσο μαγική και μυστήρια είναι η Φύση!

Έτσι ακριβώς μεταμορφώνεται και η Γη μας, με όμορφα χρώματα, μυρωδιές υπέροχες και έτσι μεταμορφωνόμαστε και εμείς με όμορφη διάθεση και χαρούμενα συναισθήματα. Ακόμα και τα χρώματα που φοράμε αλλάζουν γίνονται φωτεινά, ζωντανά χαρούμενα.

 

Προληπτικά μέτρα όταν βρισκόμαστε στη ύπαιθρο

Μία από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου που ωστόσο μερικές φορές κάποιοι ενοχλητικοί παράγοντες δεν αφήνουν πολλούς από εμάς να την ευχαριστηθούμε στο έπακρο.

Μιλάμε φυσικά για τις αλλεργίες που ειδικότερα αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους, αλλά μέσα από την προσωπική μου εμπειρία υπάρχουν κάποια μέτρα τα οποία μπορούμε να πάρουμε για πρόληψη ή για ελάττωση και την εμφάνιση των αλλεργιών.

Όταν βρίσκεστε στη ύπαιθρο λοιπόν

  • Αποφύγετε δραστηριότητες με γυμνά χέρια όπως το κλάδεμα, το κόψιμο των χόρτων, την αποκομιδή σκουπιδιών.
  • Μπορεί το αγαπημένο σας άρωμα να σας φτιάχνει τη διάθεση, στην περίπτωση όμως που πρόκειται να επισκεφτείτε την ύπαιθρο, αποφύγετέ το καλύτερα γιατί μπορεί να προσελκύσει στην παρέα σας διάφορα έντομα.
  • Μην βγαίνετε έξω απροστάτευτοι. Έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα σωληνάριο Aloe Vera Gelly. Στη δύσκολη στιγμή το φυσικό ζελέ από το φύλλο της Αλόης θα σας υπερασπιστεί και θα σας βοηθήσει να καταπραΰνετε την επιδερμίδα.(Θυμηθείτε την εμπειρία μου με τις κάμπιες!)

Προϊόντα Αλόης

Βοηθήστε τον οργανισμό σας να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα γίνεται στο κάλεσμα της Άνοιξης με καλή εσωτερική διατροφή και κάποια αντιοξειδωτικά τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν το πρώτο θέμα στην υγιεινή διατροφή και στην απόκτηση Ευεξίας καθώς και στην θωράκιση του οργανισμού σας με έναν εναλλακτικό και φυσικό τρόπο.

  • Ο χυμός Forever Aloe Berry Nectar (με ένα μείγμα από cranberry και χυμό μήλου) αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C και είναι το τέλειο συμπλήρωμα για μια ισορροπημένη διατροφή ισχυροποιώντας παράλληλα το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.
  • Το Forever Bee Propolis®, o θησαυρός μέσα από τις μέλισσες, πραγματικά είναι ο χρυσός της φύσης καθώς μας εφοδιάζουν με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

* Η πρόπολη διαθέτει μία ιστορία 5.000 ετών και έχει δείξει την ικανότητά της να καταπολεμά τα μικρόβια
* Βοηθά στη διατήρηση της άριστης υγείας δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα
* Περιέχει 22 αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι ενισχυμένη με βασιλικό πολτό.
* Είναι ένα εξαιρετικό μέσο πρόληψης των αλλεργιών.

  • Η Forever Absorbent-C®. Η καθημερινή λήψη βιταμίνης C έχει, εδώ και πολλά χρόνια συσχετιστεί με την καλή υγεία. Ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτελεί μέρος του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

* Η Absorbent C είναι ξεχωριστή, κάθε δισκίο της περιέχει 60mg βιταμίνης C και προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι αυτά απορροφούνται αποτελεσματικά τα συνδυάσαμε με πίτουρο βρώμης, μια ιδιαίτερα διαλυτή ίνα.
* Εύχρηστη και μπορεί να ληφθεί και μασώμενη.

  • Το Aloe Vera Gelly, ένα υπέροχο καταπραϋντικό τζελ με 100% σταθεροποιημένο τζελ αλόης, θα σας βοηθήσει στον κνησμό, τα τσιμπήματα, τις κοκκινίλες.

Και μην ξεχνάτε Ισορροπημένη Διατροφή=Ευεξία=Clean 9

Τα προιόντα που αναφέρονται σ’ αυτήν την έκδοση δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μία κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας.

aloehome.gr Chrissa Ntziouni

Χρύσα Ντζιούνη

Global Business Coach

Τώρα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία της ζωής σου ! Επικοινώνησε μαζί μου να σου δείξω πως με ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, μπορείς να έχεις ένα πολύ καλό εισόδημα να κάνεις τα Όνειρα σου πραγματικότητα και να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

 

chrissantziouni@gmail.com
697 405 8958

01/03/2019

Pin It on Pinterest

Share This